Exclusieve interieurbouw en interieurontwerp

Bij Van Aagten Projectrealisatie bieden we naast complete totaalprojecten, ook wel bekend als turnkey projecten, ook gedeeltelijke projecten wat betreft interieurbouw of interieurontwerp aan. 

Interieurontwerp

Allereerst moet er natuurlijk een goed ontwerp zijn, voordat er aan de werkelijke bouw begonnen kan worden. Heeft u totaal geen idee of wilt u hierbij een advies dat goed aansluit op uw persoonlijke wensen en de bijbehorende locatie en/of ruimtes? Dan zijn wij de deskundigen waarnaar u op zoek bent. Wij ontwerpen onder andere de complete inrichting van een winkel, kantoor, horecagelegenheid, school, overheidskantoren en standbouw.

Interieurbouw

Met behulp van een goed ontwerp kunnen we aan de slag met de interieurbouw. Naast een totaalinrichting nemen wij bijvoorbeeld ook vloeren, plafonds en balies tot onze rekening. Bij ons kunt u dus terecht voor interieurbouw en interieurprojecten in de breedste zin van het woord. 

Meubels op maat

Bent u op zoek naar een meubelstuk op maat of wilt u een onderscheidend element in uw interieur opnemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want voor elk interieurontwerp, elke stijl en elk budget, leveren wij passend maatwerk. En doordat wij uw persoonlijke wensen combineren met onze creativiteit, bent u altijd verzekerd van een exclusief interieur. 

Interieur inrichten

Uw complete bedrijfsinterieur opnieuw laten inrichten is één van de mogelijkheden bij Van Aagten Projectrealisatie. Uw nieuwe interieur kan geheel gebruiksklaar door ons worden opgeleverd.

Het interieurconcept wordt in samenspraak met u gemaakt door één van onze specialisten. Vervolgens kunnen we het interieur gaan inrichten. Een uniform bedrijfsinterieur geeft een professionele uitstraling aan uw bedrijf.

Bedrijfsinterieur bepalen

Als u in uw bedrijfsinterieur projectmeubilair wilt opnemen, is dat geen enkel probleem. De professionals van Van Aagten Projectrealisatie denken met u mee. Daarnaast kunnen wij, indien gewenst, uw gehele project begeleiden. 

Inrichting kantoorruimte

De inrichting van een kantoorruimte wordt door Van Aagten Projectrealisatie afgestemd op de arbeidsproductiviteit, het bedrijfskarakter, de communicatiemogelijkheden en op het plezier van uw medewerkers. Het bedrijfsinterieur speelt een grote rol bij de uitstraling van het bedrijf. Het interieurconcept vormt de basis voor deze inrichting.

U bent niet tevreden over de huidige status van uw inrichting? Kantoorruimte, kantine, entree, hebben allemaal een nieuwe look nodig? De wensen die u stelt kunnen wij verwoorden in een ontwerp. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan de bedrijfsverlichting en aan de materialen en kleuren die u verwerkt wilt zien.

Interieurconcept door professionals

Onze ontwerpers kunnen in overleg met u een interieurconcept opstellen of wij kunnen u daarbij begeleiden. Mocht u op voorhand een voorbeeld willen zien, bekijk dan onze reeds gerealiseerde projecten.

Zoals u ziet is alles mogelijk bij Van Aagten Projectrealisatie wat betreft interieurontwerp en -bouw. En door de goede samenwerking met onze relaties maken we het ook waar.

Knop contact

Bekijk onze projecten

Horeca

Horeca

Andere Projecten

Andere Projecten

Overheid

Overheid

Winkels

Winkels

Scholen

Scholen

Standbouw

Standbouw