fbpx

Certificering

CERTIFICERING

Lees hieronder alles over onze certificering.

Certificering

VCA*

VGM Checklist Aannemers (VCA) is een hulpmiddel bij het ontwikkelen, invoeren en verbeteren van een effectief veiligheidsbeheersysteem. De VGM checklist (VCA) geeft de eisen weer om gestructureerd vorm te geven aan ons beleid op het gebied van arbozorg.
Hierdoor zijn wij in staat om relevante processen in onze organisatie te beheersen en continue te optimaliseren. VCA* is gericht op de directe beheersing van VGM tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer.

Van Aagten Projectrealisatie is initieel gecertificeerd sinds 23-05-2011.

Certificering

ISO 9001

NEN-EN-ISO 9001:2015 bevat eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van de organisatie. Toepassen van de ISO 9001 certificering leidt tot inzicht en beheersing van de bedrijfsprocessen, waardoor gericht verbeteringen kunnen worden aangebracht. Uiteindelijk leidt dit tot minder fouten, minder kosten en meer tevredenheid, zowel van klanten als van onze eigen medewerkers.

Van Aagten Projectrealisatie is initieel gecertificeerd sinds 18-05-2016

Certificering

ISO 14001

NEN-EN-ISO 14001:2015 is een norm op het gebied van milieu. Deze norm geeft de eisen weer voor een milieumanagementsysteem. Hierdoor hebben wij een handvat om op systematische wijze de milieu-aspecten als gevolg van onze activiteiten en producten te identificeren, te beheersen en waar mogelijk te verminderen.

Op deze manier rekenen wij op vermindering van de milieubelasting, kostenbesparing en imagobevordering.

Van Aagten Projectrealisatie is initieel gecertificeerd sinds 18-05-2016