fbpx

Horeca inrichting bar

Bent u uitgekeken op uw horeca interieur? Is uw bar toe aan een nieuwe inrichting? Roep de hulp in van Van Aagten Projectrealisatie. Onze ervaren specialisten geven uw bestaande of nieuwe horecazaak een eigen gezicht, naadloos passend bij uw wensen en het imago dat u wilt uitstralen. Van idee en ontwerp tot uitvoering en oplevering; u wordt volledig ontzorgd. Na de horeca inrichting bar voelen uw gasten én uw medewerkers zich helemaal thuis. Onze designers en monteurs creëren de juiste sfeer, waarbij over alles is nagedacht. Denk aan de meubels, het servies, de glazen en het bestek, de verlichting en de routing. Neem een kijkje bij onze projecten en informeer naar maatwerk bij de inrichting van uw horecabar.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

Aandacht voor de meubels, de glazen, het bestek, de routing en de verlichting

Goed gastheerschap komt overal in terug, óók in de inrichting van uw bar, grand-café, espressozaak, brasserie, kantine, restaurant, snackbar of broodjeszaak. Uw gasten moeten zich welkom voelen en een goed gevoel hebben bij de aankleding en inrichting van uw horecagelegenheid. Van Aagten denkt bij de horeca inrichting met u mee, geeft deskundig advies en brengt de ideeën en plannen in de praktijk.

Het gaat bij een horeca inrichting bar niet alleen om de meubels. Alles dient in harmonie met elkaar te zijn. Van de bar, tafels en stoelen tot de glazen, het bestek, de servetten en de planten. De routing in de zaak is ook heel belangrijk. Met een logische en sfeervolle indeling weten uw gasten snel de weg en voelen zij zich direct op hun gemak. Uw personeel heeft baat bij een heldere invulling van de ruimte om optimaal hun werk te kunnen doen. Naast een vloerplan zorgt Van Aagten ook voor een lichtplan, dat sfeer bevorderend is en de beleving in uw bar intenser maakt.

 

Passend ontwerp de basis van een geslaagde horeca inrichting bar

Een goed ontwerp vormt de basis van uw horeca inrichting bar. Van Aagten beschikt over een eigen ontwerpstudio. Uw wensen en ideeën worden verwerkt in een 3D-ontwerp met fotorealistische afbeeldingen. Hierdoor kunt u de ruimte optimaal beleven en weet u precies wat u straks qua look-and-feel verwachten kunt. Even duidelijk is de werkwijze die wij hanteren. U wordt in vier heldere stappen naar een resultaat geleid waar u trots op bent.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

IN 4 STAPPEN NAAR EEN RESULTAAT WAAR OOK U TROTS OP BENT!

  • Oriënterend gesprek
  • Ontwerp, offerte & presentatie
  • Opdracht & werktekening
  • Realisatie

Tijdens het eerste gesprek maken wij graag kennis met u. Samen brengen wij de wensen en eisen in kaart en brainstormen we over wat er allemaal mogelijk is binnen uw bedrijf. Met u maken we afspraken over het vervolgproces en stemmen we de randvoorwaarden af.

Na het oriënterend gesprek zullen wij het interieurontwerp maken. Dit zal worden gepresenteerd bij ons op kantoor of op locatie. Hierna passen wij eventuele wijzigingen aan zodat wij een passende offerte kunnen aanbieden.

Na het verstrekken van de opdracht zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we het ontwerp definitief maken en bepalen we alle kleuren en materialen. Alle maatwerk onderdelen worden uitgewerkt door de werkvoorbereiding. Tijdens dit gehele proces is de projectleider het aanspreekpunt.

Als alle werktekeningen definitief zijn gemaakt zullen de maatwerk onderdelen geproduceerd worden. Op de afgesproken leverdatum komt het montageteam op locatie de onderdelen monteren. Na de realisatie zal er een oplevering plaatsvinden, zodat alles naar tevredenheid kan worden afgerond.

Eerste indruk gasten bepaald door de inrichting van de horecazaak

De eerste indruk van uw gasten wordt bijna altijd bepaald door de inrichting van de horecazaak. Het team van Van Aagten Projectrealisatie zorgt ervoor dat de uitstraling van de interieurbouw iets los maakt bij uw bezoekers. Dat zij genieten van hun verblijf en uw zaak als een gezellige ontmoetingsplek ervaren. Wij hebben geen kant-en-klaar plan, maar gaan altijd voor maatwerk. Wat is uw doelgroep? Wat wilt u uitstralen? Welke stijl staat u voor? Welke verlichting past daar bij? Waar komen de gasten binnen en hoe kunnen ze zich zo gemakkelijk mogelijk bewegen door de ruimte? Het zijn vragen die de gecertificeerde horeca-experts van Van Aagten met antwoorden inkleuren. Uw gasten hoeven alleen nog maar na te denken over wat zij willen drinken en eten.

 

Inrichting van uw horecabar die alle zintuigen prikkelt

Uitgaan draait om beleving. Om het prikkelen van alle zintuigen van uw gasten. Het zien, ruiken, horen, proeven en aanraken. Van Aagten is één en al oor voor uw ideeën, heeft oog voor wat belangrijk is bij de specifieke horeca inrichting bar en een neus voor wat aanstekelijk werkt. Wij hebben de expertisen en jarenlange ervaring in advies, begeleiding en uitvoering van uiteenlopende inrichtingsprojecten. Wij werken samen met vaste partners met de juiste knowhow om tot een geslaagde turn-key projectrealisatie te komen. Daarbij zetten wij in op kwaliteit, comfort, functionaliteit, uitstraling, duurzaamheid, gebruiksgemak en betaalbaarheid.

De horeca inrichting bar moet direct laten zien welk concept en welke sfeer u met de materialen, kleuren en indeling wilt uitstralen. Gelukkig hoeft u niet alles zelf uit te zoeken of te verzinnen. Van Aagten Projectrealisatie geeft uw horecazaak een nieuwe, unieke uitstraling. Neem gerust contact met uw vragen of verzoeken. Wij gaan graag de uitdaging aan.

WIJ GAAN GRAAG MET U DE UITDAGING AAN!