fbpx

Interieurbouw in Apeldoorn

Wilt u een metamorfose van het interieur van uw horecazaak, kantoor, winkel, showroom of openbare gebouw? Van Aagten Projectrealisatie is gespecialiseerd in interieurbouw in Apeldoorn, die qua inrichting en sfeer naadloos aansluit bij de boodschap die u wilt overbrengen. Uw wensen, eisen en budget zijn leidend. Onze gecertificeerde medewerkers vertalen deze in maatwerk meubelen of een compleet nieuw maatinterieur. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen qua interieurinrichting en alle bijkomende praktische zaken? Maak kennis en ervaar dat geen enkele uitdaging voor ons te veel is.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

Een horeca-inrichting waar uw gasten graag terugkomen

Van Aagten is een bedrijf met passie en vakmanschap voor interieurbouw in Apeldoorn. Ons team is op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen in de interieurbouwbranche. Of het nu gaat om een café, bar, restaurant, hotel, snackbar, kantine, brasserie of broodjeszaak, de eerste indruk wordt bepaald door het interieur. Wij zorgen met onze smaakvolle en efficiënte horeca-inrichting voor een aansprekend interieur, waar uw gasten graag plaatsnemen om te genieten. U krijgt een zaak met de juiste inrichting, aankleding en routing, passend bij uw bedrijfsidentiteit.

 

Een opvallende winkelinrichting dankzij onze interieurbouw in Apeldoorn

In winkels draait het om presentatie. Een opvallende en mooie winkelinrichting is een publiekstrekker. Dankzij onze interieurbouw in Apeldoorn geniet u van een functionele indeling, aanlokkelijke vitrines en uitgekiende verlichting.  U krijgt een winkelinterieur dat klanten verleidt om binnen te komen en daar enige tijd te blijven. Een winkel als visitekaartje, met het juiste meubilair, routing, productpresentatie en signing. Wij denken met u mee bij nieuwbouw, verbouw en restyling van uw winkel.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

IN 4 STAPPEN NAAR EEN RESULTAAT WAAR OOK U TROTS OP BENT!

  • Oriënterend gesprek
  • Ontwerp, offerte & presentatie
  • Opdracht & werktekening
  • Realisatie

Tijdens het eerste gesprek maken wij graag kennis met u. Samen brengen wij de wensen en eisen in kaart en brainstormen we over wat er allemaal mogelijk is binnen uw bedrijf. Met u maken we afspraken over het vervolgproces en stemmen we de randvoorwaarden af.

Na het oriënterend gesprek zullen wij het interieurontwerp maken. Dit zal worden gepresenteerd bij ons op kantoor of op locatie. Hierna passen wij eventuele wijzigingen aan zodat wij een passende offerte kunnen aanbieden.

Na het verstrekken van de opdracht zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we het ontwerp definitief maken en bepalen we alle kleuren en materialen. Alle maatwerk onderdelen worden uitgewerkt door de werkvoorbereiding. Tijdens dit gehele proces is de projectleider het aanspreekpunt.

Als alle werktekeningen definitief zijn gemaakt zullen de maatwerk onderdelen geproduceerd worden. Op de afgesproken leverdatum komt het montageteam op locatie de onderdelen monteren. Na de realisatie zal er een oplevering plaatsvinden, zodat alles naar tevredenheid kan worden afgerond.

Functionele, inspirerende en ergonomisch verantwoorde kantoorinrichting

Wilt u een kantoorinrichting waar uw werknemers zich prettig voelen en bovendien productiever en meer betrokken zijn? Van Aagten zorgt voor een kantoorinterieur dat klopt. Onze interieurbouw in Apeldoorn is gefocust op het creëren van ideale werkomstandigheden. Met een functionele, inspirerende, duurzame en ergonomisch verantwoorde inrichting.

 

Van Aagten, uw partner in maatwerk

Van Aagten is uw partner in maatwerk bij interieurbouw in Apeldoorn. Wij leggen in onze ontwerpstudio de basis voor uw nieuwe inrichting. Wij leiden u in vier stappen naar een resultaat waar u trots op bent. Van een oriënterend gesprek en een ontwerp, offerte en presentatie naar een opdracht, werktekening en realisatie. Laat u inspireren door onze projecten en bel (088 – 77 39 366), e-mail (info@vanaagten.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie of advies. Of raag direct een vrijblijvende prijsopgave aan.

WIJ GAAN GRAAG MET U DE UITDAGING AAN!