fbpx

Interieurbouw in Arnhem

Het interieur bepaalt de beleving van uw klanten, bezoekers of medewerkers. Het zorgt bovendien voor sfeer en functionaliteit. Van Aagten Projectrealisatie heeft voor elke interieurvraag een passende, unieke oplossing. Niets is onmogelijk. Onze creatieve ontwerpstudio gaat geen uitdaging uit de weg en realiseert een droominterieur, dat perfect past bij uw wensen, stijl en concept van uw bedrijf én uw budget. Onze interieurbouw in Arnhem is ideaal voor (her)inrichting van uw horecazaak, winkel, kantoor, showroom, school, openbare ruimte of stand. Neem contact op en zie het met eigen ogen.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

Uniek interieur voor horeca, winkel, kantoor, openbare ruimte of stand

Van Aagten is een veelzijdig bedrijf, dat met passie en vakmanschap de meest uiteenlopende projecten in interieurbouw in Arnhem realiseert. Onze gecertificeerde medewerkers volgen de actuele trends en ontwikkelingen in de branche. Zij zien elk project als een uitdaging om een uniek interieur met een eigen gezicht tot stand te brengen. Onze specialisaties omvatten:

 

Interieurbouw in Arnhem: van maatwerk meubels tot complete inrichtingen

De interieurbouw in Arnhem van Van Aagten omvat zowel het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van maatmeubels als het verzorgen van complete interieurs. Wij hebben ook oog voor een efficiënte indeling, goede routing, optimale signing en de juiste kleuren en verlichting voor het bedrijfsconcept en de sfeer die u wilt uitstralen. Alle meubels en interieurelementen sluiten perfect op elkaar aan.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

IN 4 STAPPEN NAAR EEN RESULTAAT WAAR OOK U TROTS OP BENT!

  • Oriënterend gesprek
  • Ontwerp, offerte & presentatie
  • Opdracht & werktekening
  • Realisatie

Tijdens het eerste gesprek maken wij graag kennis met u. Samen brengen wij de wensen en eisen in kaart en brainstormen we over wat er allemaal mogelijk is binnen uw bedrijf. Met u maken we afspraken over het vervolgproces en stemmen we de randvoorwaarden af.

Na het oriënterend gesprek zullen wij het interieurontwerp maken. Dit zal worden gepresenteerd bij ons op kantoor of op locatie. Hierna passen wij eventuele wijzigingen aan zodat wij een passende offerte kunnen aanbieden.

Na het verstrekken van de opdracht zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we het ontwerp definitief maken en bepalen we alle kleuren en materialen. Alle maatwerk onderdelen worden uitgewerkt door de werkvoorbereiding. Tijdens dit gehele proces is de projectleider het aanspreekpunt.

Als alle werktekeningen definitief zijn gemaakt zullen de maatwerk onderdelen geproduceerd worden. Op de afgesproken leverdatum komt het montageteam op locatie de onderdelen monteren. Na de realisatie zal er een oplevering plaatsvinden, zodat alles naar tevredenheid kan worden afgerond.

Maak het verschil met een smaakvol interieur dat bij u past

U maakt het verschil met een smaakvol interieur, dat iets los maakt bij de gasten, bezoekers, klanten of medewerkers. Wij maken met onze interieurbouw in Arnhem uw horecagelegenheid tot een plek waar mensen graag verblijven en zich welkom voelen. Uw winkelinrichting wordt het visitekaartje van uw bedrijf, waarbij uw klanten worden verleid om binnen te komen én te blijven.

Uw kantoor krijgt een duurzame, ergonomisch verantwoorde, praktische en inspirerende metamorfose, met een interieur dat uw medewerkers meer betrokken en productiever maakt. Wij werken samen met architecten en vaste kantoorleveranciers om u het allerbeste resultaat te garanderen.

 

In vier stappen naar een resultaat waar u trots op bent

Van Aagten werkt in vier stappen toe naar een resultaat waar u trots op bent. Van een oriënterend gesprek naar een ontwerp, offerte en presentatie, gevolgd door de opdrachtverstrekking en werktekening en uiteindelijk de realisatie en afwerking. Meer weten over onze interieurbouw in Arnhem? Bel (088 – 77 39 366), e-mail (info@vanaagten.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie, advies of een vrijblijvende prijsopgave.

WIJ GAAN GRAAG MET U DE UITDAGING AAN!