fbpx

Interieurbouw Drenthe

De representatieve uitstraling van uw bedrijf wordt in belangrijke mate bepaald door de gekozen interieurinrichting en stijl. U wilt op smaakvolle wijze tonen wat u bent en waar u voor staat. Van Aagten Projectrealisatie helpt u graag met hoogstaande interieurbouw in Drenthe. Wij verzorgen zakelijke en commerciële interieurs, vanaf het idee en ontwerp tot de realisatie en afwerking. U krijgt maatwerk meubelen of een compleet maatwerk interieur, passend bij uw wensen, eisen en budget. Bekijk onze projecten, laat u inspireren en neem contact op voor meer informatie of advies.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

Speciaal meubilair en unieke interieurinrichting

Van Aagten Projectrealisatie is gespecialiseerd in bijzonder meubilair. Onze gecertificeerde medewerkers volgens de laatste trends en ontwikkelingen in interieurbouw om uw project een unieke glans te geven. Onze interieurbouw in Drenthe richt zich onder meer op horeca inrichting. Wij realiseren een interieur dat bij uw horecaconcept past, met een speciale beleving. Kwaliteit, sfeer, gezelligheid en comfort gaan hand in hand.

Een goede kantoorinrichting met passende meubelen zorgt voor tevreden en productieve medewerkers. Het maakt een professionele en stijlvolle indruk op uw bezoekers en klanten. Wij zorgen ook voor de ultieme winkelbeleving. Uw klanten voelen zich op hun gemak en blijven graag langer in de winkel.

 

Interieurbouw in Drenthe voor elke stijl en budget

Van Aagten is uw partner voor elk interieurontwerp, elke stijl en elk budget. Onze ontwerpstudio zorgt voor maatwerk interieurbouw in Drenthe. Onze ervaren werkvoorbereiders werken het ontwerp tot in detail uit. Uw project wordt turn-key opgeleverd. Onze monteurs werken alles gedetailleerd af. Wij gaan met passie en vakmanschap de uitdaging aan. Wij hebben voor elk interieurbouwproject een creatieve oplossing.

Ervaar het zelf en bel (088 – 77 39 366), e-mail (info@vanaagten.nl) of gebruik het contactformulier voor uw vragen of verzoeken. Of vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Wij komen meteen in actie.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

IN 4 STAPPEN NAAR EEN RESULTAAT WAAR OOK U TROTS OP BENT!

  • Oriënterend gesprek
  • Ontwerp, offerte & presentatie
  • Opdracht & werktekening
  • Realisatie

Tijdens het eerste gesprek maken wij graag kennis met u. Samen brengen wij de wensen en eisen in kaart en brainstormen we over wat er allemaal mogelijk is binnen uw bedrijf. Met u maken we afspraken over het vervolgproces en stemmen we de randvoorwaarden af.

Na het oriënterend gesprek zullen wij het interieurontwerp maken. Dit zal worden gepresenteerd bij ons op kantoor of op locatie. Hierna passen wij eventuele wijzigingen aan zodat wij een passende offerte kunnen aanbieden.

Na het verstrekken van de opdracht zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we het ontwerp definitief maken en bepalen we alle kleuren en materialen. Alle maatwerk onderdelen worden uitgewerkt door de werkvoorbereiding. Tijdens dit gehele proces is de projectleider het aanspreekpunt.

Als alle werktekeningen definitief zijn gemaakt zullen de maatwerk onderdelen geproduceerd worden. Op de afgesproken leverdatum komt het montageteam op locatie de onderdelen monteren. Na de realisatie zal er een oplevering plaatsvinden, zodat alles naar tevredenheid kan worden afgerond.

WIJ GAAN GRAAG MET U DE UITDAGING AAN!