fbpx

Interieurbouw in Enschede

Of u nu een horecazaak, een winkel of een kantoor heeft, een stijlvol interieur is het beste visitekaartje voor uw bedrijf. Van Aagten Projectrealisatie realiseert uw droominterieur, met maatwerk meubels, ideale looplijnen, slimme opbergruimtes, optimale signing en sfeervolle verlichting. Alles perfect afgestemd op uw bedrijfsfilosofie en concept. Met onze interieurbouw in Enschede creëren wij een inrichting die op het lijf van uw onderneming is geschreven. Ga de uitdaging met ons aan en neem vandaag nog contact op.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

Een droominterieur naar uw wensen, stijl en budget

Uw interieur is een verlengstuk van uw identiteit. Het ontwerp is de basis van uw inrichting. Van Aagten heeft een eigen ontwerpstudio waar alles mogelijk is. Onze gecertificeerde medewerkers zijn op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen in de branche.  Wij maken een 3D-ontwerp dat bij uw wensen, stijl en budget past. U beleeft hierdoor de ruimte optimaal. Onze interieurbouw in Enschede richt zich op maatmeubels of complete maatinterieurs voor winkels, kantoren, horecagelegenheden, showrooms, scholen, overheidsgebouwen en standbouw.

 

Een unieke horeca-inrichting met onze interieurbouw in Enschede

Van Aagten zorgt ervoor dat de ruimte optimaal wordt benut. Heeft u een horecazaak die u een eigen gezicht wil geven? Wij zorgen met onze interieurbouw in Enschede voor een unieke horeca-inrichting. Voor een gezellige plek waar uw gasten graag verblijven en zich welkom voelen. Dat kan een grand-café, bar, restaurant of brasserie zijn. Of een lunchroom, kantine, espressobar of snackbar. Alle meubels en andere interieurelementen sluiten mooi op elkaar aan.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

IN 4 STAPPEN NAAR EEN RESULTAAT WAAR OOK U TROTS OP BENT!

  • Oriënterend gesprek
  • Ontwerp, offerte & presentatie
  • Opdracht & werktekening
  • Realisatie

Tijdens het eerste gesprek maken wij graag kennis met u. Samen brengen wij de wensen en eisen in kaart en brainstormen we over wat er allemaal mogelijk is binnen uw bedrijf. Met u maken we afspraken over het vervolgproces en stemmen we de randvoorwaarden af.

Na het oriënterend gesprek zullen wij het interieurontwerp maken. Dit zal worden gepresenteerd bij ons op kantoor of op locatie. Hierna passen wij eventuele wijzigingen aan zodat wij een passende offerte kunnen aanbieden.

Na het verstrekken van de opdracht zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we het ontwerp definitief maken en bepalen we alle kleuren en materialen. Alle maatwerk onderdelen worden uitgewerkt door de werkvoorbereiding. Tijdens dit gehele proces is de projectleider het aanspreekpunt.

Als alle werktekeningen definitief zijn gemaakt zullen de maatwerk onderdelen geproduceerd worden. Op de afgesproken leverdatum komt het montageteam op locatie de onderdelen monteren. Na de realisatie zal er een oplevering plaatsvinden, zodat alles naar tevredenheid kan worden afgerond.

Verleid met een aantrekkelijke winkelinrichting klanten om binnen te komen

Onderscheid u van de concurrentie met een winkelinrichting die klanten verleidt om binnen te komen én tot een aankoop over te gaan. Met onze interieurbouw in Enschede kunnen wij uw nieuwe of verbouwde winkel een eigen identiteit geven, of uw bestaande winkel restylen met een versterking van het concept en product. De investering betaalt zich ruim terug.

 

Kies voor een functionele, inspirerende en ergonomische kantoorinrichting

Schakel onze veelzijdige interieurbouw in Enschede in voor een functionele, inspirerende en smaakvolle kantoorinrichting. Wij realiseren met een helder stappenplan een gezonde, prettige en ergonomisch verantwoorde werkomgeving, waarin uw medewerkers productiever en meer betrokken zijn. Van Aagten werkt samen met architecten en kantoorleveranciers voor het allerbeste resultaat.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en bel (088 – 77 39 366), e-mail (info@vanaagten.nl) of verzend het contactformulier voor uw vragen of verzoeken. U kunt ook direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voor onze interieurbouw in Enschede.

WIJ GAAN GRAAG MET U DE UITDAGING AAN!