fbpx

Interieurbouw Groningen

Is het interieur van uw horecazaak, winkel of kantoor niet meer van deze tijd? Of voldoen de meubels en de inrichting niet meer aan de eisen die u aan de ruimte stelt? Van Aagten Projectrealisatie zorgt er met interieurbouw in Groningen voor dat uw interieur weer up-to-date en trendy is. Wij leveren maatwerk in interieurbouw. Onze ontwerpstudio vertaalt uw wensen en eisen in een interieur waar u trots op bent. Uw ideeën, stijlkeuze en budget zijn leidend. Wij adviseren, ontwerpen, voeren tot in detail uit en werken hoogwaardig af. Neem nu contact op om uw interieur een prachtige metamorfose te geven.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

Metamorfose van uw kantoor, winkel, horecazaak of bedrijfsruimte

De creativiteit van onze ontwerpers en het vakmanschap van onze werkvoorbereiders en monteurs staan garant voor interieurbouw in Groningen van hoog niveau. Van Aagten realiseert een inrichting die aanspreekt. Uw medewerkers, gasten en klanten voelen zich er thuis. Wij denken mee over de diverse mogelijkheden bij een kantoorinrichting, horeca-inrichting of winkelinrichting.

Wij kijken naar hoe u de ruimte wilt gebruiken. Naar de functionaliteit, de routing, de ruimte voor het personeel en de gasten, bezoekers of klanten. Wij adviseren over de stijl, kleuren en materialen. Dit vertalen wij in een 3D-ontwerp om u een goed beeld te geven.

 

Uw partner in maatwerk bij interieurbouw in Groningen

Van Aagten Projectrealisatie is gespecialiseerd in turn-key projecten. Wij zorgen voor een maatontwerp en meten alles bij u in. Wij brengen alle details in kaart en werken dit uit in technische tekeningen. De planning wordt nauwkeurig met u afgestemd, waarna onze gecertificeerde monteurs de uitdaging aangaan. Zij zorgen ervoor dat de bouw van uw interieurbouw geheel naar wens wordt opgeleverd.

Vragen? Bel (088 – 77 39 366), e-mail (info@vanaagten.nl) of verzend het ingevulde contactformulier. Of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Wij gaan direct aan de slag.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

IN 4 STAPPEN NAAR EEN RESULTAAT WAAR OOK U TROTS OP BENT!

  • Oriënterend gesprek
  • Ontwerp, offerte & presentatie
  • Opdracht & werktekening
  • Realisatie

Tijdens het eerste gesprek maken wij graag kennis met u. Samen brengen wij de wensen en eisen in kaart en brainstormen we over wat er allemaal mogelijk is binnen uw bedrijf. Met u maken we afspraken over het vervolgproces en stemmen we de randvoorwaarden af.

Na het oriënterend gesprek zullen wij het interieurontwerp maken. Dit zal worden gepresenteerd bij ons op kantoor of op locatie. Hierna passen wij eventuele wijzigingen aan zodat wij een passende offerte kunnen aanbieden.

Na het verstrekken van de opdracht zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we het ontwerp definitief maken en bepalen we alle kleuren en materialen. Alle maatwerk onderdelen worden uitgewerkt door de werkvoorbereiding. Tijdens dit gehele proces is de projectleider het aanspreekpunt.

Als alle werktekeningen definitief zijn gemaakt zullen de maatwerk onderdelen geproduceerd worden. Op de afgesproken leverdatum komt het montageteam op locatie de onderdelen monteren. Na de realisatie zal er een oplevering plaatsvinden, zodat alles naar tevredenheid kan worden afgerond.

WIJ GAAN GRAAG MET U DE UITDAGING AAN!