fbpx

Interieurbouw in Utrecht

Een perfect passend interieur is maatwerk én specialistenwerk. Van Aagten Projectrealisatie zorgt met passie en vakmanschap voor een nieuw gezicht met een prachtige uitstraling van uw horecagelegenheid, winkel, kantoor, showroom of openbare gebouw. Onze innovatieve interieurbouw in Utrecht maakt wat los bij uw bezoekers, gasten of klanten. Onze ontwerpstudio laat uw verhaal doorklinken in de ruimte. U krijgt een efficiënte inrichting en sfeer die naadloos passen bij uw bedrijfsfilosofie. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

Uw adres voor horeca-, winkel- en kantoorinrichting

Van Aagten is uw vertrouwede adres voor interieurbouw in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat vervaardigen van interieurs van hoge kwaliteit. Uw wensen, eisen en budget staan centraal. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen voor ontwerp en realisatie van uw droominterieur, met meubels op maat of een compleet nieuw interieur op maat. Wij zijn uw deskundige en betrokken partner voor:

 • Horeca-inrichting
  Wij zorgen voor een aantrekkelijke inrichting van uw (eet)café, restaurant, hotel, lunchroom, snackbar, espressobar, brasserie of kantine. Alle meubels en interieurelementen sluiten perfect op elkaar aan. U krijgt een plek waar uw gasten graag verblijven en zich welkom voelen.
 • Winkelinrichting
  Wij zorgen ervoor dat de inrichting van uw winkel het visitekaartje van uw bedrijf is. De klant wordt verleid om uw winkel binnen te gaan. Wij denken met u mee en realiseren het juiste winkelmeubilair, signing, routing, productpresentatie en verlichting. Onze interieurbouw in Utrecht richt zich zowel op nieuwbouw, verbouw als restylen van winkels.
 • Kantoorinrichting
  Wij zorgen met een smaakvolle en efficiënte kantoorinrichting voor optimale werkomstandigheden. Uw functionele, inspirerende en ergonomisch verantwoorde kantoorinterieur weerspiegelt de filosofie van uw bedrijf. Dit werkt positief in op de arbeidsproductiviteit en betrokkenheid van uw werknemers.
vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

IN 4 STAPPEN NAAR EEN RESULTAAT WAAR OOK U TROTS OP BENT!

 • Oriënterend gesprek
 • Ontwerp, offerte & presentatie
 • Opdracht & werktekening
 • Realisatie

Tijdens het eerste gesprek maken wij graag kennis met u. Samen brengen wij de wensen en eisen in kaart en brainstormen we over wat er allemaal mogelijk is binnen uw bedrijf. Met u maken we afspraken over het vervolgproces en stemmen we de randvoorwaarden af.

Na het oriënterend gesprek zullen wij het interieurontwerp maken. Dit zal worden gepresenteerd bij ons op kantoor of op locatie. Hierna passen wij eventuele wijzigingen aan zodat wij een passende offerte kunnen aanbieden.

Na het verstrekken van de opdracht zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we het ontwerp definitief maken en bepalen we alle kleuren en materialen. Alle maatwerk onderdelen worden uitgewerkt door de werkvoorbereiding. Tijdens dit gehele proces is de projectleider het aanspreekpunt.

Als alle werktekeningen definitief zijn gemaakt zullen de maatwerk onderdelen geproduceerd worden. Op de afgesproken leverdatum komt het montageteam op locatie de onderdelen monteren. Na de realisatie zal er een oplevering plaatsvinden, zodat alles naar tevredenheid kan worden afgerond.

Helder stappenplan voor het beste resultaat

Van Aagten werkt bij de interieurbouw in Utrecht aan de hand van een helder stappenplan toe naar het beste resultaat. Alle details kloppen. U kunt met een 3D-ontwerp de nieuw ingekleurde ruimte optimaal beleven. U heeft een vast aanspreekpunt, van advies tot realisatie en afwerking. Bekijk onze projecten om u een goede, eerste indruk te vormen van onze diensten. Het creëren van een nieuw interieur voor uw kantoor, winkel, horecagelegenheid, showroom of openbare gebouw is onze dagelijkse uitdaging.

 

Interieurbouw in Utrecht die het verschil maakt

Geïnteresseerd? Bel (088 – 77 39 366), e-mail (info@vanaagten.nl) of verzend het contactformulier voor uw vragen of verzoeken. Of vraag gelijk een vrijblijvende prijsopgave aan voor hoogwaardige interieurbouw in Utrecht waar u het verschil mee maakt.

WIJ GAAN GRAAG MET U DE UITDAGING AAN!