fbpx

Interieurbouw in Zwolle

Een interieur is veel meer dan een ruimte met meubels en een kleurtje op de muur. Een goede inrichting weerspiegelt de identiteit van uw bedrijf of organisatie en nodigt uit om er plezierig te werken of te verblijven. Van Aagten Projectrealisatie is bekend van interieurbouw in Zwolle die het verschil maakt. Onze ontwerpstudio creëert aantrekkelijke ruimtes waar personeel, klanten en bezoekers zich prettig voelen. Wij zijn uw deskundige, betrokken partner voor een passende horeca-, winkel- of kantoorinrichting. Ervaar het zelf en informeer naar de eindeloze mogelijkheden.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

Een smaakvolle en efficiënte horeca-inrichting die gastvrijheid ademt

Wilt u een spraakmakend interieur voor uw bar, grand-café, restaurant of hotel? Met onze interieurbouw in Zwolle sluiten wij naadloos aan op uw wensen, eisen, budget én bedrijfsfilosofie. Wij zorgen voor een smaakvolle horeca-inrichting die gastvrijheid ademt en een aanzuigende werking op gasten heeft. Het interieur wordt afgestemd op uw stijl en concept. Wij leveren maatwerk, zowel in meubels als in complete inrichtingen inclusief verlichting, routing en signing. Ook voor kantines, lunchrooms, espressobars en brasseries,

 

Kantoorinrichting op maat met onze interieurbouw in Zwolle

Met de juiste kantoorinrichting creëert u een ideale werkplek, waar uw werknemers tevredener, gezonder en productiever zijn. Wij hebben als specialist in interieurbouw in Zwolle oog voor een functionele, duurzame en ergonomische inrichting, met een inspirerende uitstraling. Onze gecertificeerde specialisten kunnen zowel een groot als klein kantoor inrichten naar uw stijl en bedrijfsconcept. Zij hebben kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

IN 4 STAPPEN NAAR EEN RESULTAAT WAAR OOK U TROTS OP BENT!

  • Oriënterend gesprek
  • Ontwerp, offerte & presentatie
  • Opdracht & werktekening
  • Realisatie

Tijdens het eerste gesprek maken wij graag kennis met u. Samen brengen wij de wensen en eisen in kaart en brainstormen we over wat er allemaal mogelijk is binnen uw bedrijf. Met u maken we afspraken over het vervolgproces en stemmen we de randvoorwaarden af.

Na het oriënterend gesprek zullen wij het interieurontwerp maken. Dit zal worden gepresenteerd bij ons op kantoor of op locatie. Hierna passen wij eventuele wijzigingen aan zodat wij een passende offerte kunnen aanbieden.

Na het verstrekken van de opdracht zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we het ontwerp definitief maken en bepalen we alle kleuren en materialen. Alle maatwerk onderdelen worden uitgewerkt door de werkvoorbereiding. Tijdens dit gehele proces is de projectleider het aanspreekpunt.

Als alle werktekeningen definitief zijn gemaakt zullen de maatwerk onderdelen geproduceerd worden. Op de afgesproken leverdatum komt het montageteam op locatie de onderdelen monteren. Na de realisatie zal er een oplevering plaatsvinden, zodat alles naar tevredenheid kan worden afgerond.

Winkelinrichting die klanten trekt en alle zintuigen prikkelt

U wilt natuurlijk een winkel die klanten trekt, met een winkelinrichting die alle zintuigen prikkelt. Met onze interieurbouw in Zwolle creëren wij een uitnodigende en aantrekkelijke winkelinrichting die uw concept en product versterkt. Dit doen wij voor zowel nieuwbouw, verbouw als restylen van winkels. U krijgt een winkel met de juiste meubelindeling, aankleding, routing, verlichting en kleuren.

 

Neem contact op voor een interieur met meerwaarde

Het interieur van uw bedrijf toont wie u bent, waar u voor staat en wat u wilt uitstralen. Van Aagten helpt u in overzichtelijke stappen aan een inrichting met meerwaarde. Bekijk onze projecten om u een beeld te vormen van onze hoogwaardige dienstverlening. Wij gaan geen uitdaging uit de weg bij het realiseren van uw droominrichting. Bel (088 – 77 39 366), e-mail (info@vanaagten.nl) of verzend het contactformulier voor uw vragen of verzoeken. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave aan voor interieurbouw in Zwolle.

WIJ GAAN GRAAG MET U DE UITDAGING AAN!