fbpx

Porta Futurum – Van der Sluis

Porta Futurum, poort van de toekomst – van der sluis, Kampen

 

In augustus 2018 kwamen voor het eerst in aanraking met de vd Sluis bedrijven. In samenwerking Pet projectinrichters en Wierda design zijn we dit avontuur gestart.

Wierda heeft het concept voor de inrichting van de kantoren bedacht. Waarbij PET het standaard meubilair verzorgt en wij alle maatwerkonderdelen leveren en monteren.

De verschillende materialen die hierbij toegepast zijn: hout, glas, staal en natuurlijke materialen zoals mos. De combinatie van deze materialen maakt dat de omgeving prettig aanvoelt en rust uitstraalt. Door het toepassen van glazen wanden heeft het geheel een ruimtelijk en transparant effect gekregen. Dit is meteen merkbaar bij binnenkomt in de ontvangsthal.

Verspreid door het hele pand zijn er afbeeldingen van de geschiedenis van het bedrijf aangebracht. Dit geeft een persoonlijke effect, hierdoor heb je echt het gevoel dat je bij een bedrijf met karakter en kennis van zaken rondloopt. Door de goede samenwerkingen met verschillende partijen hebben we dit project succesvol in 2019 af kunnen ronden.

Van Der Sluis is klaar voor de toekomst!

Entree hal
Stalen wandlamp
Moderne Kantine
Kantine met diverse materialen
Strakke werkomgeving
Glaswand kantoor

Share: