fbpx

HORECA INRICHTING

Het succes van uw horecagelegenheid wordt grotendeels bepaald door het concept en de inrichting van uw horeca interieur. Het is werk voor specialisten om alle meubels en interieurelementen perfect op elkaar te laten aansluiten. Om de juiste sfeer en uitstraling te creëren, passend bij uw wensen en de identiteit van uw zaak. Van Aagten Projectrealisatie is uw deskundige partner voor horeca inrichting advies. Wij geven een uniek gezicht aan uw horeca onderneming. Wij zorgen voor een aantrekkelijke inrichting met een optimale routing, waar uw gasten graag plaatsnemen. Neem contact op voor meer informatie en advies. Het is uw eerste stap op weg naar een sfeervolle horecazaak.

vrijblijvende prijsopgave? Klik hier

Meedenken over interieur, inrichting, routing en praktische zaken

Van Aagten Projectrealisatie denkt graag met u mee over het interieur, de inrichting, de routing en de praktische zaken die van belang zijn voor een succesvolle invulling van uw horecaconcept. Ons team heeft de expertise en ervaring om van uw horeca onderneming een plek te maken, waar uw gasten graag verblijven en zich welkom voelen.

Wij geven horeca inrichting advies voor bars, cafés, restaurants, hotels, espressobars, kantines, snackbars, brasseries en broodjeszaken. Of elke andere horeca-invulling. Bekijk onze veelzijdige horecaprojecten om u een beeld te vormen van onze specialistische dienstverlening.

 

Horeca inrichting advies gericht op gasten, medewerkers en identiteit

Het horeca inrichting advies van Van Aagten Projectrealisatie richt zich op meerdere aspecten. Het moet een plek zijn waar uw gasten kunnen ontspannen en kunnen genieten van al het lekkers dat op de menukaart staat. Een plek waar men graag terugkomt. De inrichting en interieurbouw dienen efficiënt te zijn, zodat uw medewerkers onder optimale omstandigheden hun werk kunnen doen.

De sfeer van de locatie moet aansluiten op wat u met uw horecazaak wilt uitstralen. Het zijn vaak de kleine dingen die het verschil maken. Onze ontwerpstudio heeft oog voor detail. Al uw ideeën en belangrijke facetten worden meegenomen in een 3D-ontwerp met fotorealistische afbeeldingen. U ervaart een optimale ruimtebeleving en proeft van de look-and-feel van uw gerestylede horecazaak.

Deskundig advies, begeleiding en realisatie van uw horecaproject

Van Aagten Projectrealisatie staat voor u klaar met horeca inrichting advies én om de complete inrichting inclusief gedetailleerde afwerking voor u te realiseren. Wij begeleiden en verwezenlijken uw gehele project. Wij hebben bij onze turn-key projecten vaste partners en de juiste knowhow en ervaring in huis om elke unieke horeca inrichting tot een succes te maken. Onze ervaren adviseurs kunnen zich goed verplaatsen in de eindgebruikers van elke horecalocatie. Zij zorgen dat het design goed past bij de waarden van uw onderneming. Authenticiteit en echtheid zijn sleutelwoorden.

 

Horeca inrichting advies waar u profijt van hebt

Er moet veel zorg en aandacht aan de inrichting van uw horecazaak worden besteed om een drukbezochte locatie te krijgen. Laat het horeca interieur advies door de specialisten van Van Aagten Projectrealisatie doen. Dan weet u zeker dat u hier profijt van hebt. Bel (088 – 77 39 366), e-mail (info@vanaagten.nl) of gebruik het contactformulier voor uw vragen of adviesverzoeken. U krijgt snel antwoord.

vrijblijvende prijsopgave? Klik hier
Horecainrichting
Horecainrichting