fbpx

INTERIEURBOUW

Wilt u een interieur dat helemaal bij uw bedrijfsfilosofie past? Het ontwerpen en realiseren van een nieuw bedrijfsinterieur is voor Van Aagten Projectrealisatie een dagelijkse uitdaging. Onze interieurbouw voor bedrijven heeft een prachtige uitstraling en maakt iets los bij de gebruikers en bezoekers. Wij leveren voor elk ontwerp, elke stijl en elk budget maatwerk. Onze ontwerpstudio vertaalt uw wensen en eisen in meubels op maat of een compleet interieur op maat. U geniet van een uniek resultaat. Uw interieur krijgt precies de uitstraling die u voor ogen heeft. Uw inrichting wordt een verlengstuk van uw identiteit. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

vrijblijvende prijsopgave? Klik hier

Een smaakvol interieur maakt het verschil

Een smaakvol interieur is qua sfeer en gebruik van groot belang in horecagelegenheden, kantoren, winkels, bedrijfsruimtes en openbare gebouwen. Van Aagten verzorgt interieurbouw voor bedrijven die perfect aansluit bij uw dienstverlening. In een bar, grand-café, restaurant of hotel wordt de eerste indruk bepaald door het horeca interieur. Uw gasten of bezoekers moeten zich er op hun gemak voelen. Uw werknemers moeten onder optimale omstandigheden kunnen werken.

In een winkel draait het om presentatie. Het succes valt of staat met een aantrekkelijk interieur met een goede routing en passende verlichting. Dit geldt ook voor een showroom. Of een kantoorinterieur waar werknemers zich prettig voelen en productief zijn. Van Aagten zorgt bij interieurbouw voor bedrijven dat alles klopt.

 

Hoogwaardige interieurbouw waarbij alle details kloppen

Onze ontwerpstudio legt de basis voor uw nieuwe inrichting. U krijgt een 3D-ontwerp met fotorealistische afbeeldingen om de ruimte optimaal te beleven. Onze ervaren werkvoorbereiders werken het ontwerp tot in detail uit. Daarbij wordt rekening gehouden met het praktijkgebruik en de achterliggende constructie. Wij meten alles in en werken de details uit in technische tekeningen.

Na goedkeuring starten wij met het productieproces. Wij stemmen de planning nauwkeurig met u af, waarna onze VCA- en ISO-gecertificeerde monteurs aan de slag gaan. Zij zorgen ervoor dat alle details kloppen en de hoogwaardige afwerking geheel naar wens is.

 

Van Aagten, uw partij voor interieurbouw voor bedrijven

Van Aagten Projectrealisatie is uw partij voor een exclusief interieurontwerp, inclusief advies, realisatie en afwerking. Bekijk onze gerealiseerde projecten om u een beeld te vormen van onze dienstverlening. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Wij gaan direct voor u aan de slag. Bel (088 – 77 39 366), e-mail (info@vanaagten.nl) of verzend het ingevulde contactformulier voor al uw vragen of verzoeken.

vrijblijvende prijsopgave? Klik hier
Kantoorinrichting
Kantoorinrichting
Kantoorinrichting