fbpx

KANTOORINRICHTING

De inrichting van een kantoor vraagt een deskundige blik en zorgvuldig handelen. Met een goede kantoorinrichting creëert u optimale werkomstandigheden. Een smaakvol en efficiënt ingerichte ruimte leidt tot een hogere arbeidsproductiviteit en meer betrokkenheid van uw werknemers. U wilt een kantoor dat qua uitstraling naadloos bij uw bedrijfsidentiteit past. Laat de specialisten van Van Aagten Projectrealisatie uw kantoor inrichten. Wij zorgen voor een functionele, inspirerende en ergonomisch verantwoorde kantooromgeving die een weerspiegeling van uw bedrijf is. Bekijk onze projecten om u een beeld te vormen van onze hoogwaardige dienstverlening. Neem contact op voor meer informatie of advies.

vrijblijvende prijsopgave? Klik hier

Functioneel en duurzaam kantoor met een unieke uitstraling

Van Aagten Projectrealisatie is een jong en dynamisch bedrijf met een passie voor interieurprojecten. Ons hooggekwalificeerd team ziet in elk project een nieuwe uitdaging. Wij weten alles van speciaal meubilair. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen voor een inrichting van een kantoor met een unieke uitstraling.

Wij bekijken samen met u wat de wensen en behoeften zijn voor een groot of klein kantoor inrichten. Wij denken mee over de realisatie van een inspirerende werkomgeving, waar uw werknemers zich prettig voelen. Duurzaamheid en functionaliteit staan centraal. Wij werken als vakbedrijf samen met gespecialiseerde kantoorinrichters en fabrikanten van kantoor- en projectmeubilair voor het beste resultaat.

 

Met een helder stappenplan naar een resultaat waar u trots op bent

Van Aagten Projectrealisatie hanteert een helder stappenplan om een resultaat te boeken waar u trots op bent. Onze werkwijze begint met een oriënterend gesprek om kennis te maken en uw wensen en eisen voor kantoor inrichten in kaart te brengen. Wilt u bijvoorbeeld een traditionele werkvorm, of staat het moderne flexwerken in uw organisatie centraal? We brainstormen over de mogelijkheden binnen uw bedrijf. We maken afspraken over het vervolgproces en we stemmen de randvoorwaarden met u af.

Hierna maken wij het interieurontwerp. Uw wensen en eisen worden verwerkt in een verrassend en origineel 3D-ontwerp met fotorealistische afbeeldingen door onze eigen ontwerpstudio. U beleeft hierdoor de ruimte optimaal. Het ontwerp wordt bij u op locatie of op ons kantoor gepresenteerd. Eventuele wijzigingen worden aangepast om een passende offerte aan te bieden. Overweegt u een nieuwe of andere inrichting van uw kantoor? Vraag een vrijblijvende prijsopgave op. Wij gaan direct voor u aan de slag.

Vast aanspreekpunt tijdens het gehele proces van kantoor inrichten

De volgende stap is een afspraak inplannen. Tijdens een gesprek wordt het ontwerp voor de inrichting van uw kantoor definitief gemaakt. Alle materialen en kleuren worden vastgesteld. Onze werkvoorbereiders werken alle maatwerk onderdelen zorgvuldig uit. Onze projectleider is tijdens het gehele proces uw vaste aanspreekpunt. Nadat alle werktekeningen definitief zijn gemaakt, worden alle maatwerk onderdelen geproduceerd. Ons montageteam komt op de afgesproken leverdatum de onderdelen monteren. Na realisatie van uw kantoor inrichten vindt de oplevering plaats. Alles wordt naar volle tevredenheid afgerond.

 

Kantoormeubilair naadloods afgestemd op comfort en gebruiksgemak

U wordt door Van Aagten Projectrealisatie tijdens het kantoor inrichten volledig ontzorgd. Uw kantoor wordt turn-key opgeleverd. Het kantoormeubilair dat u wilt opnemen in uw interieurontwerp, wordt in de ontwerpfase op een slimme manier ingetekend. De praktische eigenschappen van uw projectmeubilair worden optimaal afgesteld op comfort en gebruiksgemak. Natuurlijk wordt ook de gewenste uitstraling van uw bedrijf meegenomen in uw nieuwe kantoormeubilair. Onze creatieve en ervaren ontwerpers calculeren de verschillende kwaliteiten, materialen en kosten in het ontwerp van uw nieuwe kantoorinterieur in. U krijgt een inrichting van uw kantoor op maat.

Vele factoren van invloed op de inrichting van uw kantoor

Of u nu staat voor een groot of klein kantoor inrichten, er zijn vele factoren waar rekening mee moet worden gehouden. De indeling en de uitstraling van uw kantoor hebben een grote impact op de bedrijfscultuur en hoe de verschillende gebruikers (medewerkers, klanten en bezoekers) met elkaar communiceren. Onze specialisten weten dat de inrichting van een kantoor méér is dan alleen het meubilair waar aan wordt gewerkt.

Van Aagten vertaalt de visie en identiteit van uw bedrijf in een passende kantoorinrichting, waar iedereen zich thuis voelt. Daarbij wordt naast goed kantoormeubilair ook rekening gehouden met belangrijke zaken als  optimaal gebruik en indeling van de ruimte, geluidsoverlast, openheid, privéruimtes, lichtinval en verlichting, uitzicht, groen en duurzaam materialengebruik.

 

De juiste certificaties voor een kantoorinrichting op maat

Van Aagten Projectrealisatie beschikt over de expertise en ervaring voor kantoor inrichten op maat. Wij beschikken over de juiste certificaties om de veiligheid en kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen. Onze VCA-gecertificeerde medewerkers zorgen voor een optimale procesbeheersing en uitvoering. De kwaliteit van onze werkzaamheden wordt geborgd met een ISO 9001-certificering. Met onze ISO 14001-certificering streven wij continu naar vermindering van de milieubelasting, kostenbesparing en imagobevordering.

Heeft u vragen of verzoeken over het inrichten van uw kantoor? Bel (088 – 77 39 366), e-mail (info@vanaagten.nl) of verzend het ingevulde contactformulier. U krijgt snel antwoord.

vrijblijvende prijsopgave? Klik hier
Kantoorinrichting
Kantoorinrichting