fbpx

STANDBOUW

Staat u met uw bedrijf binnenkort op een beurs en wilt u een onderscheidende beursstand? Schakel Van Aagten Projectrealisatie in. Wij ontwerpen en bouwen een unieke stand die is afgestemd op uw wensen, eisen en bedrijfsidentiteit. Een stand inrichten die opvalt en bezoekers trekt, is specialistenwerk. U heeft op een beurs relatief kort tijd om nieuwe zakenrelaties aan te gaan en het contact met bestaande klanten te verstevigen. Wij zorgen er met een aansprekende stand voor dat u een blijvende indruk achterlaat en uw concurrentiepositie versterkt. Neem contact op en informeer naar de kansen en mogelijkheden.

vrijblijvende prijsopgave? Klik hier

Standbouw is maatwerk en vakwerk

Standbouw is een van de specialiteiten van Van Aagten Projectrealisatie, naast interieurbouw, horeca inrichting, kantoor inrichting en winkelinrichting. Een professionele stand inrichten is maatwerk en vakwerk. U kunt het gehele proces van ontwerp tot bouw van de beursstand met een gerust hart aan ons overlaten.

Uw specifieke wensen en eisen zijn leidend. Wij brengen uw ideeën en behoeften in kaart en vertalen dit in een gedetailleerd 3D-ontwerp met fotorealistische afbeeldingen. Het unieke ontwerp van onze eigen ontwerpstudio sluit aan op uw huisstijl en doelstellingen voor de beurs. Wij zorgen dat u er daadwerkelijk staat!

 

Aansprekende stand inrichten op nationale en internationale beurzen

Van Aagten Projectrealisatie heeft ruime kennis en ervaring met een stand inrichten op nationale en internationale beurzen. Wij hebben alle expertise in huis op het gebied van logistiek, planning en technische tekeningen. Er komt veel kijken bij een beursstand. Wij begeleiden u tijdens het proces en nemen u de zorg van begin tot eind uit handen. U kunt zich volledig op uw beursactiviteiten richten.

Onze specialisten bouwen de stand op locatie op, om deze na afloop van de beurs weer af te bouwen. U kunt de stand meerdere keren gebruiken, desgewenst met noodzakelijke aanpassingen voor een volgende, nieuwe beurs.

Een stand die in het oog springt en uitbetaalt

Een stand inrichten draait om een goede communicatie en oog voor detail. Onze technische tekenaars zorgen ervoor dat het ontwerp tot in de puntjes is uitgewerkt. Zowel onze monteurs als uzelf weet exact hoe de beursstand gaat worden. De planning op een beurs is altijd strak. Het is reden dat wij de taken goed verdelen en duidelijk met elkaar bespreken.

Wij leggen een vloer op maat en wij plaatsen een achterwand die door een uitgekiende verlichting en signing maximaal tot zijn recht komt. Het maakt uw stand compleet. Natuurlijk vergeten wij ook kleine, praktische zaken als een koffiezetapparaat en een stofzuiger niet. Vraag een vrijblijvende prijsopgave op voor standbouw die in het oog springt en uitbetaalt.

 

Van Aagten helpt u met tips voor een opvallende beursstand

U bent tijdens een beurs een van de vele standhouders die de aandacht wil trekken van bezoekers en potentiële klanten. Van Aagten Projectrealisatie helpt u bij een stand inrichten graag met tips om u te onderscheiden van de anderen.

  • Zorg voor een goede ontvangst van uw gasten, met een attente gastheer of gastvrouw
  • Verblijd uw bezoekers met een hapje en een drankje
  • Organiseer een activiteit of demonstratie
  • U valt op met de juiste verlichting, een presentatiewand en flyers
  • Benadruk uw bedrijfsidentiteit met een herkenbaar thema
  • Wees nadrukkelijk zichtbaar met uw sociale media adressen
  • Bied uw gasten een moment van ontspanning

 

Vraag meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave aan

Profiteer van de expertise en ervaring van Van Aagten Projectrealisatie bij een stand inrichten. Vraag een vrijblijvende prijsopgave voor een beursstand aan en wij gaan direct voor u aan de slag. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel (088 – 77 39 366), e-mail (info@vanaagten.nl) of gebruik hiervoor het contactformulier.

vrijblijvende prijsopgave? Klik hier
Standbouw
Beurzen