fbpx

TURNKEY PROJECTREALISATIE

Hebt u een bestaand pand dat u gerenoveerd wilt hebben of juist een nieuwbouwproject? Wij realiseren en begeleiden uw gehele project, van interieurbouw tot vloer- en raambekleding.

Door jarenlange ervaring in begeleiding en adviseren zijn wij gespecialiseerd in onze branche. Doordat wij samenwerken met vaste partners, is de juiste expertise en knowhow in huis om van elk turnkey project een succes te maken. Met een vast aanspreekpunt en direct contact blijft alles helder en transparant, zowel voor ons als voor ú!

Het projectmeubilair dat u wilt opnemen in uw interieurontwerp wordt in de ontwerpfase van de projectrealisatie op een slimme wijze ingetekend. De praktische eigenschappen van uw projectmeubilair worden op maximale eisen afgesteld naar comfort, maar bijvoorbeeld ook naar gebruikersgemak.

Niet alleen het comfort maar ook de gewenste uitstraling van uw bedrijf wordt meegenomen in uw nieuwe projectmeubilair. De verschillende kwaliteiten, materialen en kosten worden door onze ontwerpers ingecalculeerd in het ontwerp van uw nieuwe bedrijfsinterieur.

vrijblijvende prijsopgave? Klik hier
Kantoorinriching
Kantoorinrichting