fbpx

WINKELINRICHTING

De inrichting van uw winkel is het visitekaartje van uw bedrijf. Het moet klanten verleiden om binnen te komen én binnen te blijven. Wilt u een winkelinrichting met een uitstraling die bij u past? Van Aagten Projectrealisatie zorgt als ervaren winkelinrichter voor een uitnodigende en vernieuwende winkel die uw concept en product versterkt. Wij adviseren en realiseren het juiste winkelmeubilair, de routing, signing, productpresentatie en verlichting. Dit doen wij zowel voor nieuwbouw als verbouw inclusief restylen van winkels. Trek meer klanten en neem vandaag nog contact op met dé winkelinrichter die het verschil maakt.

vrijblijvende prijsopgave? Klik hier

De klant verleiden om uw winkel binnen te gaan

Van Aagten Projectrealisatie weet dat de klant getriggerd moet worden om een winkel binnen te gaan. Een goed doordachte inrichting betaalt zich terug. Dat begint al aan de buitenkant van de winkel. De buitengevel moet een professionele, representatieve uitstraling hebben. De signing en de etalage moeten uitnodigen om over de winkeldrempel te stappen.

Wij zorgen er als deskundige winkelrichter voor dat uw bezoekers zich op hun gemak voelen. Dit gebeurt met de juiste indeling en aankleding, verlichting en kleuren, een duidelijke looproute en muziek die past bij uw doelgroep. Doe inspiratie op en bekijk onze winkelprojecten.

 

Winkelinrichter zorgt voor optimale klantbeleving en hogere omzet

De ontwerpstudio van Van Aagten Projectrealisatie maakt een 3D-ontwerp, waarin elk detail zichtbaar is. Onze creatieve ontwerpers zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op winkelgebied. Zij realiseren een optimale indeling en sfeervolle uitstraling, passend bij uw product en bedrijfsidentiteit. Dit draagt bij aan een optimale klantbeleving én een hogere omzet. Onze werkvoorbereiders en monteurs staan garant voor een vlekkeloze uitvoering en oplevering.

Ons team van gecertificeerde medewerkers weet dat alles moet kloppen, van de vloer en de muren tot de toonbank en de uitstallingen. Wij verrichten als winkelinrichter maatwerk. Uw wensen en eisen staan centraal. Wij adviseren op basis van onze expertise en ervaring en uw bedrijfsfilosofie. Wij verzorgen inrichtingen voor winkels van verschillende omvang en voor winkelformules. Wij werken voor diverse leveranciers winkeldisplays of gehele concepten uit.

 

Een goede winkelinrichting is belangrijk voor uw succes

De inrichting is voor een belangrijk gedeelte verantwoordelijk voor het succes van uw winkel. Van Aagten Projectrealisatie hanteert een effectieve werkwijze om een resultaat te boeken waar u trots op bent. Wij creëren overzicht, rust en sfeer in uw winkel. De ruimte wordt optimaal benut. Producten worden mooi gepresenteerd. Uw klanten worden op natuurlijke wijze door de winkel geleid.

Wij helpen u als winkelinrichter met de inrichting van uw nieuwe winkel of met een bestaande winkel die u wilt restylen. Bel (088 – 77 39 366), e-mail (info@vanaagten.nl) of gebruik het contactformulier voor uw vragen of verzoeken. Of vraag direct een vrijblijvende prijsopgave op.

vrijblijvende prijsopgave? Klik hier
Winkelinrichting
Hair & Beauty