fbpx

Standbouw in Soest

Wilt u een in het oog springende beurststand die de aandacht van de bezoekers trekt? Uw potentiële klanten bepalen aan de hand van de uitstraling en aankleding in slechts enkele seconden of ze uw stand bezoeken of doorlopen. Het ervaren en betrokken team van Van Aagten Projectrealisatie zorgt voor onderscheidende standbouw in Soest, van elk formaat en materiaal. Een aansprekende stand die geheel in lijn is met het product of dienst dat u in de schijnwerpers wilt plaatsen en uw bedrijfsimago. Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende prijsopgave op en overtuig u van de mogelijkheden.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

Maatwerk in standbouw voor meervoudig gebruik op beurzen

Van Aagten levert maatwerk in standbouw in Soest en hanteert daarbij een heldere werkwijze. In een oriënterend gesprek inventariseren wij wat uw specifieke wensen zijn, om welke redenen u aan de beurs deelneemt en welke doelen u met uw stand wilt bereiken. Wij vertalen dit in een creatief ontwerp op maat, in 3D en met fotorealistische afbeeldingen. Dit wordt uitgevoerd door onze eigen ontwerpstudio, die hierin ook uw huisstijl verwerkt. U kunt kiezen voor een eenmalige stand of voor een modulaire stand die u (met mogelijk kleine aanpassingen) meerdere keren voor verschillende beurzen kunt gebruiken.

 

Standbouw in Soest inclusief planning, logistiek en facilitaire zaken

Standbouw is specialistenwerk, dat bij Van Aagten Projectrealisatie in goede handen is. Onze designers en monteurs hebben de expertise en ervaring met het ontwerpen en bouwen van stands op nationale en internationale beurzen. Stands met een vloer op maat en wanden met opvallende verlichting en signing. U wordt volledig ontzorgd. Onze specialisten nemen u al het werk uit handen en zetten ook de lijnen uit op het gebied van planning, logistiek en facilitaire zaken. Er is aandacht voor detail, zoals de aanwezigheid van een koffiezetapparatuur en stofzuiger op de beursstand.

vrijblijvende prijsopgave? klik hier!

IN 4 STAPPEN NAAR EEN RESULTAAT WAAR OOK U TROTS OP BENT!

  • Oriënterend gesprek
  • Ontwerp, offerte & presentatie
  • Opdracht & werktekening
  • Realisatie

Tijdens het eerste gesprek maken wij graag kennis met u. Samen brengen wij de wensen en eisen in kaart en brainstormen we over wat er allemaal mogelijk is binnen uw bedrijf. Met u maken we afspraken over het vervolgproces en stemmen we de randvoorwaarden af.

Na het oriënterend gesprek zullen wij het interieurontwerp maken. Dit zal worden gepresenteerd bij ons op kantoor of op locatie. Hierna passen wij eventuele wijzigingen aan zodat wij een passende offerte kunnen aanbieden.

Na het verstrekken van de opdracht zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we het ontwerp definitief maken en bepalen we alle kleuren en materialen. Alle maatwerk onderdelen worden uitgewerkt door de werkvoorbereiding. Tijdens dit gehele proces is de projectleider het aanspreekpunt.

Als alle werktekeningen definitief zijn gemaakt zullen de maatwerk onderdelen geproduceerd worden. Op de afgesproken leverdatum komt het montageteam op locatie de onderdelen monteren. Na de realisatie zal er een oplevering plaatsvinden, zodat alles naar tevredenheid kan worden afgerond.

Een beursstand die de juiste snaar raakt

Een beurs is een vluchtig contactmoment om kennis te maken met nieuwe klanten en bestaande zakelijke relaties te verstevigen. Dan heeft u een stand nodig die de juiste snaar raakt. Dat is bij Van Aagten Projectrealisatie in goede handen. Uw stand wordt op locatie opgebouwd en na de beurs zorgvuldig gemonteerd, om deze later opnieuw te kunnen gebruiken.

Kies ook voor standbouw in Soest, naadloos passend bij uw communicatiedoelstellingen. Bekijk onze projecten om u een eerste indruk van de mogelijkheden te vormen. Neem vrijblijvend contact op voor een spraakmakende stand, waar u het verschil mee maakt.

WIJ GAAN GRAAG MET U DE UITDAGING AAN!